Olivia B

Just for You x Jetset-D x Purioso

Merrie

15-05-2019

Medium

 
Olivia B
engelsevlag.jpg

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van het land..

Olivia B is een zeer mooi gemodelleerd merrieveulen met sterke verbindingen en beweegt met veel balans. Ze is een veulen met een gemoedelijk en vriendelijk bewerkbaar karakter.

Olivia B is een halfzus van de goedgekeurde KWPN hengst Washington (v. Rhodium).

Moeder is de keur, preferente Sylja J. (v. Jetset-D). Zij bracht de goedgekeurde hengst Washington (v. Rhodium) die op Z-niveau werd uitgebracht en al snel naar Amerika verkocht werd. Zij bracht tevens een 1.30 m. springpaard van de hengst Uptown. 

Overgrootmoeder Fantasija bracht de ZZ-licht geklasseerde Ugalla SZ en de keur, preferente, prestatiemerrie Myraja (v. Burggraaf). Zij bracht de ZZ-springen geklasseerde AES hengst Edam (V. Guidam) en de goedgekeurde en LT geklasseerde KWPN hengst Revenge W (v. Animo) .

Vader is de jonge hengst Just for You. Zijn vader is niemand minder dan de Grand Prix hengst Uthopia die samen met Carl Hester tijdens de Olympische Spelen in Londen teamgoud wist te winnen. Moeder is de Elite merrie en UB 40 nakomeling Bonne Amie ter Kwincke. Haar vader UB 40 tekende tevens voor het vaderschapf van de KWPN goedgekeurde Grand Prix hengst Apache en de LT hengst El Capone.

Grootmoeder is de merrie Roxane die voor het moederschap tekende van Hans Peter Minderhoud zijn Grand Prix hengst Glock's Johnson.

Vraagprijs:

In overleg

Locatie:

Regio Rotterdam

Land:

Nederland

 
Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v