Phelicity

Kjento x Desperado x Opan

Merrie

21-3-2020

Large

 
Phelicity
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

VERKOCHT

 

Black Magic....

Phelicity gaat haar nieuwe eigenaar absoluut gelukkig maken. Ze is een veulen voor de echte dressuurruiter of - amazone. Een scherp veulen die met haar zwarte kleur, formaat, mooie model en beweging gaat opvallen in de dressuurring.

Moeder India.arie is een ster, voorlopig Keur merrie van de geweldig presterende hengst Desperado N.O.P.  Desperado behoort met zijn amazone Emmelie Scholtens inmiddels tot de wereldtop op het allerhoogste niveau. Zijn nakomelingen vallen niet alleen op door hun beweging, maar ook door hun zeer fijne bewerkbare karakters. In de merrielijn vinden we diverse paarden terug die op Z-niveau presteren. 

Vader is de expressief bewegende jonge hengst Kjento. Zijn vader is de preferente topvererver Negro die onder andere tekende voor het vaderschap van de olympisch kampioen Valegro van Charlotte Dujardin. Zijn moeder is de elite preferente merrie Zoriana (v. Jazz). Zij werd op de KWPN nationale merriekeuring derde en behaalde een topscore van 90 punten voor haar IBOP (Individueel Bruikbaarheid Onderzoek Paarden).

Kjento met zijn bewegingstechniek, rijdbaarheid en instelling gecombineerd met het vermogen tot sluiten en verzamelen toont hij zeer veel aanleg voor het zware werk. Hij was de absolute topper van het KWPN najaarsverrichtingsonderzoek in 2018 met een puntentotaal van 90.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. A. Strik

Bakel

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v