Red van de Walschot

Kjento x Florencio I x Voltaire

Hengst

4-4-2021

L

 
Red van de Walschot
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

De kracht van Kjento...!


Red van de Walschot is een echte krachtpatser. Hij beschikt over een mooi dressuurmodel met een sterke bespiering. Hij beweegt met veel balans en galoppeert met eenvoudig gemak.


Een veulen uit de merrielijn van de Grand Prix paarden Madoryke (v. Contango) - Romy van der Schaft en Rex (v. Jazz) - Leida Collins-Strijk

Moeder is de stb-ext merrie Bedarijke (v. FlorencioI). Door een ongeval op 2 jarige leeftijd is ze zelf niet in de sport uitgebracht. Ze stamt echter uit de vooraanstaande Leen-stam. Deze merrielijn is een leverancier van talentvolle spring- en dressuurpaarden. Bedarijke haar oudste dochter is de Elite, IBOP-drs, Sport-drs merrie Indarijke van de Walschot (v. Johnson). Zij wordt succesvol in het Z2 dresuur uitgebracht.


Grootmoeder is de Ster merrie Edarijke (v. Voltaire). Zij staat aan de wieg van de Ster, Sport-drs. Idarijke (v. Daimler) en het internationale 1.45 m. springpaard Zedarijke (v. Heartbreaker)

Vader is de expressief bewegende jonge hengst Kjento. Zijn vader is de preferente topvererver Negro die onder andere tekende voor het vaderschap van de olympisch kampioen Valegro van Charlotte Dujardin. Zijn moeder is de elite preferente merrie Zoriana (v. Jazz). Zij werd op de KWPN nationale merriekeuring derde en behaalde een topscore van 90 punten voor haar IBOP (Individueel Bruikbaarheid Onderzoek Paarden).


Kjento toont met zijn bewegingstechniek, rijdbaarheid en instelling gecombineerd met het vermogen tot sluiten en verzamelen zeer veel aanleg voor het zware werk. Hij was de absolute topper van het KWPN najaarsverrichtingsonderzoek in 2018 met een puntentotaal van 90.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Mw. B. Worp

Rijkevoort - De Walsert

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!