Paloma P.O.

Kjento x Lanciano x Romancier

Merrie

22-03-2020

Medium/Large

 
Paloma P.O.
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Uniek....

Paloma P.O. is een nakomeling van de KWPN verrichtingstopper Kjento. Ze stamt uit een unieke duitse merrielijn waar je niet zo snel een nakomeling van zal vinden.

 

Een zeer interessant veulen voor sport en fokkerij uit de merrielijn van de meervoudig Olympisch en Wereld Kampioen het Grand Prix paard Rembrandt van Nicole Uphoff!

Moeder is de Westfaler merrie Landone. Haar vader is de duitse topvererver Lanciano (v. Landino). Lanciano bracht in Europa 44 goedgekeurde zonen, waarvan de beroemdste tweevoudig bondskampioen en Grand Prix hengst Lord Sinclair I is. Landone werd zelf op M1 niveau in de sport uitgebracht. Zij bracht al drie elite merries die op Z1 en Z2 niveau werden uitgebracht. Opvallend detail is, dat een groot aantal van haar nakomelingen prok gekeurd zijn.

Grootmoeder is de Staatspremie merrie Radone (v. Romancier) zij is zover bekend de enige merrie van de Staatspremie merrie Gradone. Haar volle broer Roxanon 2 werd op M-niveau in de springsport uitgebracht.

 

Overgrootmoeder is de Staatspremie merrie Gradone (v. Gratianus). Zij is de halfzus van de Grand Prix paarden Rembrandt (v. Romadour II) en Ramon 64 (v. Ricardo), waarvan dressuurlegende Rembrandt uiteraard de meest opvallende is. Met zijn amazone Nicole Uphoff werd hij maar liefst 3 x Wereldkampioen, 5 x Europees Kampioen, 3 x Duits kampioen en werd hij 2 x Olympisch kampioen. 

Vader is de expressief bewegende jonge hengst Kjento. Zijn vader is de preferente topvererver Negro die onder andere tekende voor het vaderschap van de olympisch kampioen Valegro van Charlotte Dujardin. Zijn moeder is de elite preferente merrie Zoriana (v. Jazz). Zij werd op de KWPN nationale merriekeuring derde en behaalde een topscore van 90 punten voor haar IBOP (Individueel Bruikbaarheid Onderzoek Paarden).

Kjento toont met zijn bewegingstechniek, rijdbaarheid en instelling gecombineerd met het vermogen tot sluiten en verzamelen zeer veel aanleg voor het zware werk. Hij was de absolute topper van het KWPN najaarsverrichtingsonderzoek in 2018 met een puntentotaal van 90.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Kees-Willem van Os

+31 (0)6 - 48403123

Reeuwijk

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v