Rocco

Kjento x Lord Leatherdale x Tuschinski

Hengst

09-04-2021

S/M

 
Rocco
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

VERKOCHT!


Een rots in de branding...


Rocco is een krachtig correct gebouwd veulen die met veel balans bergop beweegt. Gecombineerd met een fijn karakter is hij een talent voor de toekomst.

Moeder is de Z2 geklasseerde Elite, sport (dr), IBOP (dr) merrie Elma. Zij bracht tot op heden naast Rocco nog drie nakomelingen van de hengsten High Five U.S.,  First Choice en een volle zus van Kjento.


Grootmoeder Arma is een ster, prok merrie van de hengst Tuschinksi (v. Krack C). Zij bracht naast Elma, de nog jonge nakomelingen, Legendale (v. Lord Leatherdale), Mellini (v. Fellini) en Phancy (v. Just Wimphof).


Overgrootmoeder is de springgefokte Kilma (v. Burggraaf). Haar vader Burggraaf staat er om bekend dat hij niet alleen zeer goede springpaarden geeft, maar ook dressuurpaarden die op het allerhoogste niveau presteren. Zoals de Grand Prix dressuurpaarden Florijn en Louisville. Kilma bracht naast Arma de 2e bezichtingshengst Obote (v. Holland) en de ster, voorlopig keur meer Victoria (v. Metall).

 

Milma (v. Voltaire) de zus van Kilma bracht o.a. het internationale PSG/Inter I paard Wilma D (v. Numero Uno) en de 1.40m. geklasseerde merrie Zilma D (v. Berlin). Zij is moeder van het internationale 1.50m. springpaard Grand Cooper (v. Lord Z) van Pius Schwitzer.

Vader is de expressief bewegende jonge hengst Kjento. Zijn vader is de preferente topvererver Negro die onder andere tekende voor het vaderschap van de olympisch kampioen Valegro van Charlotte Dujardin. Zijn moeder is de elite preferente merrie Zoriana (v. Jazz). Zij werd op de KWPN nationale merriekeuring derde en behaalde een topscore van 90 punten voor haar IBOP (Individueel Bruikbaarheid Onderzoek Paarden).


Kjento toont met zijn bewegingstechniek, rijdbaarheid en instelling gecombineerd met het vermogen tot sluiten en verzamelen zeer veel aanleg voor het zware werk. Hij was de absolute topper van het KWPN najaarsverrichtingsonderzoek in 2018 met een puntentotaal van 90.

Vraagprijs:

VERKOCHT!

 
Fokker

Dhr. M. Wijlaars

Someren

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!