Pandera

Koning x Dorado x G. Ramiro Z

Merrie

17-04-2020

Medium/Large

 
Pandera
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Lichtvoetige koningin..


Pandera is een chique lichtvoetig veulen die met veel ruimte beweegt. Eeen scherp doch mensgericht veulen, waar de nieuwe eigenaar veel dressuurplezier aan kan beleven.


Een veulen uit de Bryolieta-stam die aan de wieg staat van vele sportpaarden en goedgekeurde hengsten.

Moeder is de Dorado (v. Krack C) nakomeling Haranda. Dorado werd door Emmelie Scholtens succesvol opgeleid en uitgebracht op PSG-niveau. In 2016 werd de hengst verkocht naar Denemarken waar Anna Zibrandtsen de teugels overnam. Pandera is de tweede nakomeling van Haranda.


Grootmoeder is de Keur merrie Karanda Zij bracht het 1.30m. springpaard Pajero (v. Ferro), het Z1 paard Unbelievable en de Elite, preferente, EPTM-dr., Sport-dr merrie Arenda VDP.


Overgrootmoeder de Elite, preferente, prestatie, sport-dr. merrie Feranda bracht het ZZ-zwaar geklasseerde paard Warande (v. Flemmingh).

Vader is de jonge Governor (v. Totilas) nakomeling Koning. Een aansprekende zwarte hengst met een prachtig front en zelfhouding. Het KWPN beoordeelde Koning als een eerlijk en betrouwbare hengst met een goede instelling en makkelijk in de omgang. 


Zijn eerste veulens van dit jaar lijken lichtvoetig te bewegen met veel zelfhouding.


Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. J. Jansen

Luyksgestel

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v