Phoebe

Le Formidable x Don Schufro x Sandro Hit

Merrie

18-06-2020

Medium

 
Phoebe
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Het neusje van de zalm..


Voor wie een dressuurtalent zoekt om in de dressuurring op te vallen moet zeker een kijkje gaan nemen bij Phoebe. Een veulen uit een Grand Prix merrie met een prachtig model, die met veel balans bergop beweegt.


Uit de merrielijn van de Grand Prix paarden Sophie V B, Donnero, Den Haag, Daily Mirror en Fidermark NRW.

Moeder Sophie V B (v. Don Schufro) liep in Frankrijk met haar amazone Maxime Collard op Grand Prix niveau. Phoebe is haar tweede nakomeling. Haar 1e dochter Keira (v. Don Juan de Hus) werd via Sell Veulenveiling in 2015 voor € 11.500,-  verkocht naar Zweden.


Grootmoeder Surprise du Jour (v. Sandro Hit) werd op de PSI Auction in 2001 voor het recordbedrag van € 530.000,- verkocht. Ze is de volle zus van de goedgekeurde hengst Stoiber SN (v. Sandro Hit) en de halfzus van de goedgekeurde hengst Dardanos N (v. Davignon I). 


Overgrootmoeder is de Staatspremie merrie Woitana (v. Weltmeyer). Zij is de tante van het Grand Prix dressuurpaard Donnero (v. Donnerhall), het LT paard en WK zilveren medaille winnaar WK jonge dressuurpaarden  2010 Soliere (v. Sandro Hit) en de tante van de goedgekeurde Grand Prix dressuurhengst Fidermark (v. Florestan I)

Vader is de spraakmakende kampioen van de KWPN hengstenkeuring 2019.... Le Formidable (v. Bordeaux). De carrière van Le Formidable begon al vroeg toen hij als veulen tot Nationaal kampioen werd gekroond.


Naast zijn fijne karakter, prachtige voorkomen en uitstekende beweging heeft hij een afstamming om van te dromen. Moeder Vienna is een nakomeling van de Olympische Grand Prix hengst Ferro. Zij staat ook aan de wieg van de goedgekeurde hengst Four Legends KS (v. Wynton). Vienna haar moeder Annabel (v. De Niro) is de moeder van de hengst Chagall D&R (v. Jazz) en Bretton Woods (v. Johnson).

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Stoeterij De Eikendreef

Dhr. L. de Bruijn

+31 (0)6 - 558 54 130

Liessel

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v