Rusty

Le Formidable x Eye Catcher x Oscar

Merrie

4-4-2021

M/L

 
Rusty
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Ruwe diamant...


Rusty is een merrieveulen met de dressuurlooks. Lang gelijnd, bergop een een prachtig front. Ze beweegt met een sterk gebruik van het achterbeen. Ze stamt uit de Otrichta-stam en maakt haar daarom extra interessant voor sport en fokkerij!

Moeder is de Elite, D-OC, IBOP-dr. merrie Jacky (v. Eye Catcher). Als veulen mocht Jacky al een 1e premie in ontvangst nemen. Tijdens haar IBOP noteerde zijn een zeer mooi resultaat met 78.5 punt. Met 4x het cijfer 8 voor draf, souplesse, houding en balans en aanleg als dressuurpaard en een 8,5 voor haar rijdbaarheid en bewerkbaarheid. Rusty is haar eerste veulen.


Grootmoeder is de Elite, IBOP-dr., D-OC, PROK merrie Atrina (v. Oscar). Zij bracht naast Jacky het Z1 geklasseerde paard Hidalgo (v. Don Schufro) en de ZZ-licht geklasseerde Sport, PROK merrie Fayetrina (v. Belissimo M).


Overgrootmoeder Natrina (v. Vincent) staat onder andere aan de wieg van de ZZ-licht geklasseerde Elite, Sport-dr, IBOP-dr, PROK merrie Itrina (v. Dream Boy) en het Internationale Prix St. George paard Unique (v. Metall).

Vader is de spraakmakende kampioen van de KWPN hengstenkeuring 2019.... Le Formidable (v. Bordeaux). De carrière van Le Formidable begon al vroeg toen hij als veulen tot Nationaal kampioen werd gekroond.


Naast zijn fijne karakter, prachtige voorkomen en uitstekende beweging heeft hij een afstamming om van te dromen. Moeder Vienna is een nakomeling van de Olympische Grand Prix hengst Ferro. Zij staat ook aan de wieg van de goedgekeurde hengst Four Legends KS (v. Wynton). Vienna haar moeder Annabel (v. De Niro) is de moeder van de hengst Chagall D&R (v. Jazz) en Bretton Woods (v. Johnson).


De nakomelingen van Le Formidable laten van zich horen. Op het recente KWPN veulenkampioenschap werd de veulenkampioen en de derde plaats ingenomen door zijn kinderen!

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Mw. J. Mensinck

Peer (B)

België

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!