Rocky Balboa E.H.

Le Formidable x Florencio x Jazz

Hengst

17-6-2021

M

 
Rocky Balboa E.H.
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Uit de merrielijn van o.a. de KWPN goedgekeurde hengst Joyride (v. Ampère) en het Grand Prix paard Privaldi (v. Gribaldi) - Kay Maxted (GBR).

Moeder is de Ster, Preferente, EPTM-dr. merrie Chivadora E.H. (v. Florencio). Haar nakomelingen timmeren aan de weg. Zij leverde de hengst Patton E.H.  die voor een bedrag van 27.000 euro eigenaar wisselde via de veiling van Grand Prix Sales in 2020, de Ster, D-OC merrie Havadora E.H. (v. Bretton Woods) en de Elite, EPTM-dr., D-OC merrie Lunadora E.H. (v. Bordeaux). Chivador liet tijdens haar EPTM-merrietest 4 x het cijfer 8 noteren voor de draf, galop, souplesse en de rijdbaarheid en bewerkbaarheid.


Grootmoeder de Elite, Preferente, Sport-dr. merrie Vidora E.H. leverde naast Chivadora E.H. de Ster, Prok, D-OC merrie Latoya Dora E.H. (v. Ferdeaux) en de bij het KWPN goedgekeurde hengst Joyride (v. Ampère).

Vader is de spraakmakende kampioen van de KWPN hengstenkeuring 2019.... Le Formidable (v. Bordeaux). De carrière van Le Formidable begon al vroeg toen hij als veulen tot Nationaal kampioen werd gekroond.


Naast zijn fijne karakter, prachtige voorkomen en uitstekende beweging heeft hij een afstamming om van te dromen. Moeder Vienna is een nakomeling van de Olympische Grand Prix hengst Ferro. Zij staat ook aan de wieg van de goedgekeurde hengst Four Legends KS (v. Wynton). Vienna haar moeder Annabel (v. De Niro) is de moeder van de hengst Chagall D&R (v. Jazz) en Bretton Woods (v. Johnson).


De nakomelingen van Le Formidable laten van zich horen. Op het recente KWPN veulenkampioenschap werd de veulenkampioen en de derde plaats ingenomen door zijn kinderen!

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Alfa Stables

Herk de Stad (B)

België

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!