Raya Fille 'd Elvira S

Le Formidable x Lupicor x Sit This One Out xx

Merrie

22-04-2021

M

 
Raya Fille 'd Elvira S
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Hoge verwachtingen...


Raya maakt de verwachtingen waar!  De beste genen zijn verankerd in dit zeer getalenteerde dressuurveulen. Ze beweegt met veel balans en beschikt met haar vleugje springgenen over een uitstekende stap en galop. Vader Le Formidable maakt dit dressuurveulen compleet met een mooi model en prachtig voorbeen gebruik.  

Moeder is de Elite merrie Elvira S (v. Lupicor). Ze werd in het 1.10 m springen uitgebracht, waarna ze is ingezet is voor de fokkerij. Haar vader Lupicor behoort tot de absolute top van de Duitse fokkerij.


Via overgrootmoeder Sandy (v. Vesins xx) vinden we een groot aantal Z-dressuur paarden terug en de merrie Ghita Fille de Zita S (v. Lord Loxley) die in Nederland succesvol in het ZZL werd uitgebracht. In 2019 wisselde zij via de veiling van Excellent Dressage Sales voor een record bedrag van eigenaar en wordt inmiddels succesvol op Lichte Tour niveau met scores boven de 70% in the UK uitgebracht door Fenella Quinn.

Vader is de spraakmakende kampioen van de KWPN hengstenkeuring 2019.... Le Formidable (v. Bordeaux). De carrière van Le Formidable begon al vroeg toen hij als veulen tot Nationaal kampioen werd gekroond.


Naast zijn fijne karakter, prachtige voorkomen en uitstekende beweging heeft hij een afstamming om van te dromen. Moeder Vienna is een nakomeling van de Olympische Grand Prix hengst Ferro. Zij staat ook aan de wieg van de goedgekeurde hengst Four Legends KS (v. Wynton). Vienna haar moeder Annabel (v. De Niro) is de moeder van de hengst Chagall D&R (v. Jazz) en Bretton Woods (v. Johnson).

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. J. van Santvoort

+31 (0)6 - 531 285 38

Sint-Oedenrode

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!