Picasso

Le Formidable x San Remo x Tuschinski

Hengst

9-6-2020

Medium / Large

 
Picasso
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Een kunstenaar....


Picasso is een dressuurveulen met een zeer mooi front. Hij beweegt bergop met veel kracht en buiging  in de gewrichten. Hij is veel in de hand en heeft een vriendelijk, zachtaardig karakter.


Een topper in de dop..

Moeder is de ster merrie Goldy van de hengst San Remo. San Remo werd in 2001 op de Hannoveraanse keuring als vierde geplaatst in de kampioenskeuring en werd in 2002 goedgekeurd door het KWPN. In 2011 werd hij naar Engeland verkocht. Zijn vader Wolkentanz I behoort tot de topverervers van Hannover. 


Goldy geeft duidelijk haar krachtige beweging en een goed gebruik van de gewrichten door aan haar nakomelingen. Haar oudste dochter Kathleen (v. Negro) werd op 4 jarige leeftijd naar het buitenland verkocht. en haar zoon Leandro van Gunner KS werd in 2018 voorgesteld in de 1e bezichtiging van de KWPN hengstenkeuring. Voor leden van het KWPN is de video van hem te bekijken op KWPN.tv. Via Goldy haar grootmoeder Ursela en overgrootmoeder Noami treffen we meerdere paarden aan die op Z-niveau en hoger lopen.


Vader is de spraakmakende kampioen van de KWPN hengstenkeuring 2019.... Le Formidable (v. Bordeaux). De carrière van Le Formidable begon al vroeg toen hij als veulen tot Nationaal kampioen werd gekroond.


Naast zijn fijne karakter, prachtige voorkomen en uitstekende beweging heeft hij een afstamming om van te dromen. Moeder Vienna is een nakomeling van de Olympische Grand Prix hengst Ferro. Zij staat ook aan de wieg van de goedgekeurde hengst Four Legends KS (v. Wynton). Vienna haar moeder Annabel (v. De Niro) is de moeder van de hengst Chagall D&R (v. Jazz) en Bretton Woods (v. Johnson).

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. M. Tegenbosch

Valkenswaard

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v