Phenomena

Le Formidable x Sandreo x Krack C

Merrie

09-05-2020

Medium/Large

 
Phenomena
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Buitengewoon...

Phenomena heeft overduidelijk de looks van haar vader meegekregen. Ze is een prachtig opwaarts gebouwd veulen die met souplesse bergop marcheert.

Uit de merrielijn van het internationale Grand Prix paard Odessa (v. Farrington).

Moeder is de Z1 geklasseerde ster, prok merrie Euforia (v. Sandreo). Phenomena is haar eerste nakomeling en lijkt direct een schot in de roos.

Grootmoeder is de ster, sport (drs), prok, D-OC merrie Uferlia (v. Krack C). Zij werd op Z2 niveau uitgebracht in de sport. Naast Euforia bracht zij de M1 geklasseerde prok merrie Felbria en sinds 2017 nog vier nakomelingen die nog aan hun sportcarrière​ moeten beginnen.

Overgroot moeder is de keur, preferente prestatie merrie Ferlia (v. Architect). Haar nakomelingen blinken uit in de sport. Met vier Z2 geklasseerde paarden, het Zwarte Tour paard Don Juan (v. Vivaldi) en het Grand Prix paard Odessa (v. Farrington)

Naast een groot aantal sportpaarden vinden we in de merrielijn ook de merrie I.P.S. Javea (v. Bon Bravour) terug. Zij nam deel aan de WK voor jonge dressuurpaarden bij de 5 jarige met Tom Franckx en de met Jorinde Verwimp ZZL geklasseerde I.P.S. Dolcherie (v. Painted Black) die eveneens door Tom Franckx op het WK bij de 5 jarige naar een 5e plaats liep.

Vader is de spraakmakende kampioen van de KWPN hengstenkeuring 2019.... Le Formidable (v. Bordeaux). De carrière van Le Formidable begon al vroeg toen hij als veulen tot Nationaal kampioen werd gekroond. 

Naast zijn fijne karakter, prachtige voorkomen en uitstekende beweging heeft hij een afstamming om van te dromen. Moeder Vienna is een nakomeling van de Olympische Grand Prix hengst Ferro. Zij staat ook aan de wieg van de goedgekeurde hengst Four Legends KS (v. Wynton). Vienna haar moeder Annabel (v. De Niro) is de moeder van de hengst Chagall D&R (v. Jazz) en Bretton Woods (v. Johnson).

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Simone de Groot

+31 (0)6 - 11358790

Reeuwijk

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v