Red Bull P.O.

Lowlands x Lanciano x Romancier

Hengst

23-04-2021

S/M

 
Red Bull P.O.
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Een zeer interessant veulen uit de merrielijn van de meervoudig Olympisch en Wereld Kampioen het Grand Prix paard Rembrandt van Nicole Uphoff!

Moeder is de Westfaler merrie Landone. Haar vader is de duitse topvererver Lanciano (v. Landino). Lanciano bracht in Europa 44 goedgekeurde zonen, waarvan de beroemdste tweevoudig bondskampioen en Grand Prix hengst Lord Sinclair I is. Landone werd zelf op M1 niveau in de sport uitgebracht. Zij bracht al drie elite merries die op Z1 en Z2 niveau werden uitgebracht. Opvallend detail is, dat een groot aantal van haar nakomelingen prok gekeurd zijn.


Grootmoeder is de Staatspremie merrie Radone (v. Romancier) zij is zover bekend de enige merrie van de Staatspremie merrie Gradone. Haar volle broer Roxanon 2 werd op M-niveau in de springsport uitgebracht.

 

Overgrootmoeder is de Staatspremie merrie Gradone (v. Gratianus). Zij is de halfzus van de Grand Prix paarden Rembrandt (v. Romadour II) en Ramon 64 (v. Ricardo), waarvan dressuurlegende Rembrandt uiteraard de meest opvallende is. Met zijn amazone Nicole Uphoff werd hij maar liefst 3 x Wereldkampioen, 5 x Europees Kampioen, 3 x Duits kampioen en werd hij 2 x Olympisch kampioen. 

Lowlands komt uit de beste Duitse bloedlijnen. Zijn vader is de populaire Easy Game-zoon Millennium die al diverse keuringskampioenen in Duitsland bracht. Hij krijgt in Lowlands zijn eerste zoon die bij het KWPN goedgekeurd is. De moeder van Lowlands is La Donna S, een dochter van Donnerball, die als vijfjarige zilver won op het WK Jonge Dressuurpaarden.


Lowlands liep een fantastisch KWPN verrichtingsonderzoek. Hij sloot die af met 87,5 punten en werd de reservekampioen van het verrichtingsexamen. Lowlands scoorde enorm met zijn stap (9,5) en rijdbaarheid (9,0) – beide speerpunten in het KWPN dressuurfokbeleid – en liet verder ook nergens punten liggen: 8,5 voor draf, galop, souplesse, houding en balans en aanleg als dressuurpaard.


Bron: Reesink Horses

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. C.W. van Os

+31 (0)6 - 48 40 31 23

Reeuwijk

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!