Salvator Mundi CSL

My Blue Hors Santiano x Valdez x Pion

Hengst

4-5-2022

L

 
Salvator Mundi CSL
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Top Sport Talent!


Bent u op zoek naar een veulen voor het hogere dressuurwerk of wellicht voor de hengstenopfok? Neem dan eens een kijkje bij Salvator Mundi CSL. 


Een zeer compleet veulen dat alles in huis heeft voor een glanzende carrière!

Moeder is de Elite, Sprt-dressuur merrie Davinschi V (v. Valdez). Ze werd zelf succesvol op Z2 niveau uitgebracht in de sport. 


Grootmoeder is de Keur, Preferente, Prestatie merrie Kristel (v. Pion). Zij werd op ZZ-zwaar niveau uitgebracht. Al haar nakomelingen presteren in de sport!. Ze bracht maar liefst twee Z2, drie ZZL en een PSG/Inter I paard!


Overgrootmoeder is de Keur merrie Ursela (v. Idool). Zij bracht naast Kristel het Lichte Tour paard Gustavson (v. Aktion).


In de merrielijn vinden we een groot aantal sportpaarden waaronder de PSG/Inter I paarden Uhway (v. Norway), Elegance (v. Vivaldi), Dancing Dream V (v. Valdez) en het Grand Prix paard Utah V (v. OO Seven).

My Blue Hors Santiano is een hengst met alle ingrediënten die we nodig hebben. Vernieuwend bloed, sterke moederlijn met Blue Hors Romanov en Blue Hors Don Schufro. Daarnaast komt ook Glock's Zonik uit dezelfde moeder. Boven alles heeft hij werkelijk een fantastisch sterk model met 3 goede gangen waarvan de galop wel uitmuntend is.


Afstamming:
De vader van My Blue Hors Santiano is Sezuan, de zoon van de kampioen van de KWPN Stallion Show Blue Hors Zack. Blue Hors Zack is al enige jaren zeer succesvol op het hoogste niveau onder de Deen Daniel Bachmann Andersen, zo was het duo tiende tijdens de WEG in 2018 in Tryon en vierde tijdens de Wereldbekerfinale een jaar later in Göteborg. Tijdens het EK in Rotterdam werden ze vijfde.


Sezuan is in 2020 uitgeroepen tot Hengst van het Jaar in Denemarken, nadat hij drie keer Wereldkampioen Jonge Dressuurpaarden werd.


Romanik, de moeder van My Blue Hors Santiano, is een dochter van Blue Hors Romanov (v.Rohdiamant), die jarenlang onder Hans Peter Minderhoud succes boekte in de Grand Prix. Zo wonnen ze teamzilver op het EK in Herning. Romanik is de moeder van de KWPN-erkende Glock’s Zonik (v.Blue Hors Zack), die met Edward Gal onder andere vierde werd tijdens het EK in Rotterdam en daar teamzilver won. Daarnaast bracht ze zijn volle broer, het Grand Prix-paard Zackonic van de Amerikaan Christopher Hickey. Romanik’s moeder Dunja stamt af van Grand Prix-hengst en topvererver Don Schufro (v.Donnerhall).


Vihttps://youtu.be/K38AAmBZDDEdeo

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Mw. L. Custers

+31 6 29414197

Holthees

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!