top of page

Sanne

Negro x Florencio x Vivaldi

Merrie

21-4-2022

Large

Foto's
Sanne
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Sanne is een jaarling die goed in het dressuurmodel staat. Ze beweegt met een krachtig achterbeen gebruik. In de omgang heeft ze de scherpte die je graag ziet bij een dressuurpaard. Ze laat zich goed bewerken en staat al goed in de hand. 

Moeder Hanne is een nakomeling van de tweevoudig wereldkampioen jonge dressuurpaarden Florencio I.  Haar half broer Igor V (v. Negro) werd in 2015 op Sell Veulenveiling verkocht voor maar liefst € 33.000,-.  Hanne al haar nakomeling beschikken over boven gemiddelde bewegingen, waarbij het achterbeen gebruik opvalt. Haar dochter Lizelotte loopt op L2 niveau en haar zoon Mozart (v. Negro) wordt inmiddels op M1 dressuur in de sport uitgebracht.


Grootmoeder Corina bracht de ster, voorlopig keur merrie Miss Minecraft (Apache).


Overgrootmoeder Naomi (v. Houston) bracht het internationale PSG/Inter I paard Don Diego (v. Jazz) - Anna Vorontsova (RUS).

Vader is niemand minder dan de preferente hengst Negro die ook voor het vaderschap tekende van Olympisch Kampioen Valegro. Een hengst die zijn top instelling, sterke achterbeen en talent voor piaffe en passage aan zijn nakomelingen doorgeeft.

Vraagprijs:

Op aanvraag

Omschrijving paard
Fokker

Dhr. M. Tegenbosch

Valkenswaard

Nederland

Horsetelex
Pedigree
Contact
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!

bottom of page