Panamera EPJ

Revolution x Ferdeaux x Jazz

Hengst

09-03-2020

Medium/Large

 
Panamera EPJ
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Een sportbolide pur sang...

Panamera EPJ heeft het talent voor het allerhoogste niveau. Een heel compleet hengstveulen met drie zeer goede basisgangen.

 

Een topsport kandidaat voor de toekomst!

Moeder is de jonge Ferdeaux nakomeling Karlina (Elite, EPTM-drs.). Bij haar merrietest liet zij achten noteren voor haar galop, houding en balans en haar rijdbaarheid en bewerkbaarheid. 

Grootmoeder is de elite, preferente merrie Valentina S (v. Jazz). Zij bracht naast Karlina het ZZ-zwaar paard Cayenne (v. Flemmingh) en de Z1 geklasseerde merrie Damara (v. Discovery).

Overgrootmoeder is de keur, preferente, prestatie merrie Madonna. Zij bracht naast Valentina S de 2e bezichtingshengst Siroko, de ster merrie Udonna S., de internationaal 1.30 m. springende Fabiola S (v. Arthos R), de internationaal 1.60m. springende Domingo S (v. Tygo) en de ZZ-licht geklasseerde ster merrie Wadonna (v. Jazz).

Vader is de fantastisch presterende Hannoveraanse premiehengst Revolution (v. Rocky Lee). Hij noteerde een topscore tijdens zijn Deense 35-dagentest, met vijf keer een 9,5 en zeven keer een 10! Met een gouden medaille op de Wereldkampioenschappen voor Jonge Dressuurpaarden op 5 jarige leeftijd en een zilveren medaille op 6 jarige leeftijd behoort hij op jonge leeftijd al tot de absolute wereldtop.

 

Op basis van zijn eerste jaargang veulens is hij tevens goedgekeurd voor de dekdienst in Westfalen en Oldenburg. Andreas Helgstrand prijst daarnaast de hengst met zijn fantastische karakter.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dressuurstal Patricia Jansen

Dhr. E. Jansen

Haalderen

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v