Pradin

Rousseau x Guardian S

Hengst

13-04-2020

Medium/Large

 
Pradin
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Talent gecombineerd met een top fijn karakter.


Pradin is een hengstveulen met een gemoedelijk bewerkbaar karakter. Hij is mooi grootramig gebouwd en beweegt met veel balans en ruimte. 


Een fijne toekomstige dressuurpartner.

Moeder is de jonge prok gekeurde merrie Landera. Haar vader is Guardian S (v. Bodyguard) is in eigendom van Stal van de Sande, Sjef Jansen en Anky van Grunsven. De verwachting is dat Guardian S zijn Grand Prix debuut zal gaan maken onder zijn nieuwe amazone Anne Meulendijks. De nakomelingen van Guardian S laten dit jaar op de keuringen sterk van zich horen. Op de Belgische stamboekkeuring was een dochter van hem de beste en leverde hij met Lentebloem de IBOP-topper met 83,5 punten in Ermelo.


Grootmoeder is de Ster, EPTM-dr. merrie Zendra G. (v. Rousseau). Zij werd zelf op M-niveau in de dressuur uitgebracht. Landera is haar enige nakomeling.


Overgrootmoeder is de Preferente, prestatie merrie Hyacinte (v. Julio Mariner). Zij bracht naast Zendra G. de Keur, sport-dr. merrie Odinde (v. Juventus) en de 2e bezichtigingshengst Lars (v. Concorde).

Vader is de naar de USA verkochte hengst Rousseau (v. Ferro). 

Hij staat aan de wieg van de goedgekeurde hengsten Zjengis Khan, Zenon, Ampère en de bij de wereldtop behorende Grand Prix hengst Blue Hors Zack. 


Zelf was Rousseau op jonge leeftijd winnaar van de PAVO-cup, de hengstencompetitie en behaalde hij zilver op het WK voor jonge dressuurpaarden in Verden. 


De prestaties van zijn nakomelingen leverde hem in 2018 het Keur predicaat op.

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. J. Jansen

Luyksgestel

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v