Vermicelli van de Prinsenheide

Secret x Negro x Tango

Hengst

14-5-2021

M/L

 
Vermicelli van de Prinsenheide
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Gemixt op hoog niveau..


Vermicelli is een hengstveulen met de power van de KWPN hengsten Negro en Tango gecombineerd met de souplesse van de Duitse tophengst Secret. Hij beschikt over een mooi front en beweegt dan ook met souplesse en buiging in de gewrichten.


Een veulen uit de halfzus van het internationale Grand Prix paard Dark Legend LH - Charlotte Fry.

Moeder is de Negro nakomeling Let's Dance D. Vermicelli van de Prinsenheide is haar eerste veulen.


Grootmoeder is de Keur, IBOP-dr. en Z1 geklasseerde merrie Zoë. Zij staat aan de wieg van de Ster, Prok merrie Kiss of Glamour en het internationale Grand Prix paard Dark Legend LH. De Zucchero nakomeling danste in mei van dit jaar met zijn vaste berijdster Charlotte Fry naar een percentage van 81,56% in de kür op muziek tijdens het CDI Exloo.


Overgrootmoeder Esperanza (v. Tango) bracht naast Zoë, de 2e bezichtigingshengst L'Esperance (v. Democraat), de Ster merries Olympia Black (v. Jazz), Soraya (v. Lancet) en Banouk (v. Gribaldi) en de Keur, Preferente, Prestatie merrie Rendez Vous (v. Jazz) die op haar beurt o.a. het Lichte Tour paard Voulez-Vous (v. Ferro) bracht.

Vader is de hengst Secret. Deze zoon van drievoudig wereldkampioen Sezuan is door zijn uitmuntende exterieur en zijn uitzonderlijke bewegingspotentieel een uniekeling. Hij beschikt over drie basisgangen van de hoogste kwaliteit. De hengst zorgt vanaf het eerste moment voor open monden. Zijn moeilijk te verslaanbare rijeigenschappen maken dit indrukwekkende paard compleet.


Vader Sezuan is de gevierde drievoudig wereldkampioen jonge dressuurpaarden en behoort onder Dorothee Schneider ongetwijfeld tot de meest gewilde dressuurpaarden van dit moment. 

Zowel zijn fokkerij als zijn sportcarrière worden gekenmerkt door lauter hoogtepunten. 

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Mw. M. de Prins

+32 (0)485 - 95 00 89

Leest (B)

België

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!