Radetzky S

Sir Donnerhall x Apache x Fürst Heinrich

Hengst

5-6-2021

M/L

 
Radetzky S
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Radetzky is een dressuurveulen bij uitstek. Hij stamt uit een merrielijn met veilingtoppers, Grand Prix paarden en goedgekeurde hengsten en met Sir Donnerhall als vader is hij een dressuurtopper in de dop.

Moeder is de Ster, IBOP-drs merrie Iris S (v. Apache). Als veulen won zij zilver op de Nationale Veulenkeuring, dankzij haar mooie model en souplesse. Haar dochter Otharin S (v. Sir Donnerhall) was in 2019 één van veilingtoppers van de Excellent Dressage Sales. Zij wisselde van eigenaar voor € 28.000,-! 


Grootmoeder is de Ster merrie Zietharin S (v. Fürst Heinrich). Zij leverde al drie nakomelingen die voor recordbedragen op de Elite Veiling Borculo en op Sell Veulenveiling werden verkocht. Zij staat tevens aan de wieg van de 2e bezichtings- en ZZL geklasseerde hengst Graphit-S.


Overgrootmoeder de Keur, preferente Cietharin (v. Ulft) is de halfzus van het internationale Grand Prix paard Bon Aparte (v. Sultan).

Vader Sir Donnerhall is één van ’s werelds beste hengsten – de nummer 14 van de WBFSH-ranking. 


Sir Donnerhall I breekt met zijn vererving record na record.  Zo wonnen , naast Special Diva OLD en Smirnoff, de van hem afstammende volle broers en zussen Cindy OLD, Sir Heinrich, Candy OLD, Caty OLD en Casey OLD de gouden medaille op het Bundeschampionat. Candy OLD en Casey OLD waren daarnaast Oldenburger kampioensmerries en voeren daarmee de lijst aan van meer dan 369 geprimeerde Sir Donnerhall I-dochters aan. Candy OLD won daarnaast de bronzen medaille op het WK-jonge dressuurpaarden. Sa Coeur veroverde tweemaal de titel tijdens het WK-jonge dressuurpaarden, was met 2,31 miljoen Euro de absolute P.S.I.-veilingtopper en is inmiddels zeer succesvol in de internationale Grand Prix.  


De internationaal succesvolle Grand Prix-nakomelingen van Sir Donnerhall I , waaronder Sai Baba Plus, Semper Fidelis, Sir Heinrich M, Sir Deauville, Sunshine Tour, Syriana, Sir Fashion, bezorgden hem een plaats in de Top 15 van de WBFSH-ranking van ’s werelds beste dressuurverervers. Verder bracht Sir Donnerhall I 101 gekeurde zonen, waaronder vele kampioenen en premiehengsten als ook de bronzen medaille winnaar Sir Olli op het WK-jonge dressuurpaarden. 


Vele dochters van Sir Donnerhall I werden hengstenmoeder, te zien aan de kampioenshengsten Bonds, Feinrich en For Romance I, de premiehengst For Romance II, de Westfaalse kampioen Fürst Magic, de Bundeskampioen Revenant en de Oldenburger kampioensmerrie, Bundeskampioene en P.S.I. veilingtopper Fasine OLD. Sir Donnerhall: Duitslands meest zekere dressuurvererver ooit!


Bron: De IJzeren Man

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. F. van Santvoort

+31 (0)6 - 531 285 36

Nederwetten

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!