Reeva Jocieta S

Sir Donnerhall x Fairytale x Vivaldi

Merrie

23-05-2021

M

 
Reeva Jocieta S
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

VERKOCHT!


Reeva Jocieta S is een merrieveulen met veel uitstaling. Ze staat mooi in het dressuurmodel en beweegt met veel souplesse. Haar vader is dan ook niemand minder dan de top dressuurpaardenmaker Sir Donnerhall I.

Moeder is de IBOP-drs merrie Jocieta-S (v. Fairytale). Tijdens haar merrietest werd ze beloond met een 8 voor rijdbaarheid en bewerkbaarheid. Reeva Jocieta S is haar eerste nakomeling.


Grootmoeder is de Ster, voorlopig Keur merrie Cieta_S (v. Vivaldi). Zij liet op de keuring maarliefst drie maal een 8 noteren voor beweging, stap en houding en het cijfer 9 voor haar galop. Naast Jocieta-S leverde zij de Keur, IBOP-drs merrie Invieta S (v. Negro) en de Ster, voorlopig Keur merrie Lacieta S (v. Negro).

Vader Sir Donnerhall is één van ’s werelds beste hengsten – de nummer 14 van de WBFSH-ranking. 


Sir Donnerhall I breekt met zijn vererving record na record.  Zo wonnen , naast Special Diva OLD en Smirnoff, de van hem afstammende volle broers en zussen Cindy OLD, Sir Heinrich, Candy OLD, Caty OLD en Casey OLD de gouden medaille op het Bundeschampionat. Candy OLD en Casey OLD waren daarnaast Oldenburger kampioensmerries en voeren daarmee de lijst aan van meer dan 369 geprimeerde Sir Donnerhall I-dochters aan. Candy OLD won daarnaast de bronzen medaille op het WK-jonge dressuurpaarden. Sa Coeur veroverde tweemaal de titel tijdens het WK-jonge dressuurpaarden, was met 2,31 miljoen Euro de absolute P.S.I.-veilingtopper en is inmiddels zeer succesvol in de internationale Grand Prix.  


De internationaal succesvolle Grand Prix-nakomelingen van Sir Donnerhall I , waaronder Sai Baba Plus, Semper Fidelis, Sir Heinrich M, Sir Deauville, Sunshine Tour, Syriana, Sir Fashion, bezorgden hem een plaats in de Top 15 van de WBFSH-ranking van ’s werelds beste dressuurverervers. Verder bracht Sir Donnerhall I 101 gekeurde zonen, waaronder vele kampioenen en premiehengsten als ook de bronzen medaille winnaar Sir Olli op het WK-jonge dressuurpaarden. 


Vele dochters van Sir Donnerhall I werden hengstenmoeder, te zien aan de kampioenshengsten Bonds, Feinrich en For Romance I, de premiehengst For Romance II, de Westfaalse kampioen Fürst Magic, de Bundeskampioen Revenant en de Oldenburger kampioensmerrie, Bundeskampioene en P.S.I. veilingtopper Fasine OLD. Sir Donnerhall: Duitslands meest zekere dressuurvererver ooit!


Bron: De IJzeren Man

Vraagprijs:

VERKOCHT!

 
Fokker

Frans van Santvoort

+31 (0)6 - 531 285 36

Nuenen

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!