Roselia DHS (ET)

So Unique x Franklin x Jazz

Merrie

17-6-2021

S/M

 
Roselia DHS (ET)
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

VERKOCHT!


Roselia DHS is een aansprekend merrieveulen uit een uitstekende sportstam. Ze toont grote gelijkenis met haar tante Ivoli-E (v. Dreamboy) die op 4 jarige leeftijd winnares was van de PAVO-cup 2017. Roselia DHS is een interessant veulen voor sport en fokkerij.


Bekijk hier een video van Ivoli-E NB: De merrie in de video is een draagmoeder.

Moeder is de jonge Keur, IBOP-dr. merrie Kornelia-E (v. Franklin). Zij liep tijdens haar IBOP-proef naar een mooi puntentotaal van 77,5 punt en liet daarbij een 8 noteren voor haar rijdbaarheid en bewerkbaarheid en een 8,5 voor haar draf. Roselia DHS is haar eerste nakomeling.


Grootmoeder is de Preferente, Prestatie merrie Otivoli K (v. Jazz). De sportprestaties van haar nakomelingen mogen er zijn. Ze staat aan de wieg van het Z1 dressuurpaard Cem (v. Dayano), het ZZ-licht geklasseerde paard Zyra (v. Metall), het internationale Inter A/B/II paard Udeck (v. Metall) - Andrea Adkins (USA) en dochter Ivoli-E (v. Dream Boy) was bij de 4 jarige winnares van de PAVO-cup 2017 en loopt inmiddels op Internationaal PSG/Inter I niveau met haar ruiter Luke Baber Davis (GBR).


Overgrootmoeder is de Ster, Preferente, Prestatie merrie Tivoli (v. Jazz). Zij bracht de goedgekeurde  en 1.60m. geklasseerde hengst Electro (v. Voltaire) en het Grand Prix paard Lord Glendale (v. Glendale).

Vader is de Hannoveraanse en Deense premiehengst So Unique (v. Sezuan), prijstopper van de Hengstmarkt in Verden, verrichtingskampioen, Bundeskampioen en de eerste kampioen voor 4-jarigen bij de wereldkampioenschappen voor jonge dressuurpaarden 2019 in Ermelo geeft zijn nakomelingen zijn bijzondere aura mee. Zijn veulens vallen in de smaak door hun enorme afdruk in beweging, sterke ruggen, de gewenste schoudervrijheid en een uiterst gelaten karakter.


In 2020 won So Unique onder Eva Möller huizenhoog de finalekwalificatie voor het Bundeschampionat voor 5-jarige dressuurpaarden. In alle drie de basisgangen, de losgelatenheid en totaalindruk ontving hij een  zeer goed (9,0).  Zijn vader Sezuan bereikte de overwinning tijdens de wereldkampioenschappen jonge dressuurpaarden als 5-, 6- en 7-jarigen een tot dusver uniek record als dekhengst. 


Onder zijn amazone Dorothee Schneider won hij meermaals op internationaal Intermediair I-niveau en wordt nu door Patrik Kittel voorbereid op de Grand Prix. Zijn moeder Daiquiri is een halfzus van de gekeurde hengsten St. Petersburg en Quaterbend Ymas. Verder bracht deze moederlijn vele gekeurde hengsten, waaronder Sir Stanislaus, Scolari en Flanell. 

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Mw. J. Wetterau / Dhr. T.J. M. Coomans

+32 (0)470 - 82 20 67

Oud-Beijerland

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!