Sandera

Toto's Design US x Guardian S x Rousseau

Merrie

25-3-2022

M/L

 
Sandera
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Souplesse, bergop en een sterk achterbeen gebruik!


Sandera is een dressuurtalent in de dop. Een scherp veulen die geboren is voor de dressuurring.


Uit de merrielijn van het Grand Prix paard Calibra (v. Vivaldi) - Vincent Marechal (BEL).

Moeder is de IBOP-dr., PROK gekeurde merrie Landera en wordt in de L1 dressuur uitgebracht.  Haar vader Guardian S (v. Bodyguard), in eigendom van Stal van de Sande, Sjef Jansen en Anky van Grunsven., toont onder het zadel veel talent voor de piaff en de passage. De nakomelingen van Guardian S laten sterk van zich horen op de verschillende keuringen. Landera liet bij haar IBOP-test 3 x een 7,5 voor draf, souplesse en aanleg als dressuurpaard en 3 x het cijfer 8 noteren voor haar stap en houding en balans. Sandera is haar tweede nakomeling.


Grootmoeder is de Ster, EPTM-dr. merrie Zendra G. (v. Rousseau). Zij werd zelf op M-niveau in de dressuur uitgebracht. Landera is haar enige nakomeling.


Overgrootmoeder is de Preferente, prestatie merrie Hyacinte (v. Julio Mariner). Zij bracht naast Zendra G. de 2e bezichtigingshengst Lars (v. Concorde) en de Keur, sport-dr. merrie Odinde (v. Juventus) die op haar beurt aan de wieg staat van het internationale Grand Prix paard Calibra (v. Vivaldi) - Vincent Marechal (BEL)

Vader is de Totilas nakomeling Toto's Design U.S. 

De kwaliteiten van deze hengst beginnen steeds meer op te vallen en niet alleen in beweging. Hij heeft een zeer goed karakter. Het is een paard dat voor je wil werken en opvallend is zijn altijd doortredend achterbeen. Deze sterke pluspunten in combinatie met zijn schwung zijn natuurlijke eigenschappen die hem zelf ver kunnen brengen maar ook door kan geven aan zijn nakomelingen.


De sportprestaties van zijn vader Totilas zijn ongekend. Hij is zowel Wereldkampioen, Wereldrecordhouder en World Cup winnaar. 


In Toto’s Design heeft Totilas zijn vijfde KWPN goedgekeurde zoon. De moeder van Toto’s Design, Pandora Lady (v.De Niro), is een volle zus van de onder andere in Oldenburg en Westfalen goedgekeurde premiehengst Don de Niro (v.De Niro) en de in Olgenburg goedgekeurde Forlong (v.For Romance I). De grootmoeder Pandora (v.Sir Donnerhall) is een staatspremiemerrie en de halfzus van de in Oldenburg goedgekeurde Dream On (v.Depardieu II). Veel bloed wordt ingebracht via de Anglo Arabische overgrootmoeder Primera x (Lavauzelle x x Inschallah x).


Video

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. J. Jansen

Luyksgestel

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!