Robby's Design BB

Toto's Design x Negro x Welt Hit II

Hengst

13-5-2021

M

 
Robby's Design BB
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Passage is voor deze jongen geen enkel probleem!


Robby's Design BB laat direct zien dat hij veel dressuurtalent geërfd heeft. Hij beweegt met veel souplesse bergop en neemt daarbij met groot gemak het gewicht over op de achterhand. Een prachtig voorbeen gebruik en een sterk achterbeen maken het dressuurplaatje compleet.

Moeder is de all-round opgeleide D-OC merrie Anouk (v. Negro). Zij werd zelf in het 1.20 m. springen uitgebracht en was succesvol in de dressuur in de klasse Z1. 


Grootmoeder Ursula is een nakomeling van de Grand Prix hengst Welt HIt II. Op basis van zijn nakomelingen ontving hij in 2007 het KWPN keur predicaat.  Ursula bracht naast Anouk het Z1 dressuurpaard Caransa (v. Diamond Hit) en de Lichte Tour merrie Bonnie (v.. Diamond Hit).


Toto’s Design US is een nakomeling van de bij leven al legendarische Totilas.  Het KWPN-onderzoeksrapport geeft onder andere aan dat hij een eerlijke, betrouwbare en sympathieke hengst is met een goede instelling. Hij laat zich goed bewerken. Toto’s Design US beweegt met een goede houding, veel balans en veel souplesse. Als dressuurpaard heeft Toto’s Design US veel aanleg en geeft zijn ruiter een ruim voldoende tot goed gevoel.


De moeder van Toto’s Design, Pandora Lady (v.De Niro), is een volle zus van de onder andere in Oldenburg en Westfalen goedgekeurde premiehengst Don de Niro (v.De Niro) en de in Olgenburg goedgekeurde Forlong (v.For Romance I). De grootmoeder Pandora (v.Sir Donnerhall) is een staatspremiemerrie en de halfzus van de in Oldenburg goedgekeurde Dream On (v.Depardieu II). Veel bloed wordt ingebracht via de Anglo Arabische overgrootmoeder Primera x (Lavauzelle x x Inschallah x).


Bron: Hengstenstation van Uytert

Vraagprijs:

Op aanvraag

 
Fokker

Dhr. B. Boxem

+31 (0)6 - 126 98 765

Balkbrug

Nederland

Horsetelex
 
 
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!