top of page

Speciaal

Vivaldi x De Niro x Ferro

Hengst

05-04-2022

L

Foto's
Speciaal
engelsevlag.jpg
youtube_logo.png

Meer dan Speciaal!!!


Speciaal is een correct gebouwd grootramig hengstveulen met een uitstekend dressuurmodel. Hij beweegt bergopwaarts met kracht, ruimte en balans. Hij stamt uit een gezonde en uitstekende merrielijn de naast goede keurings- en sportpaarden opvallend veel PROK gekeurde paarden geeft!


Een zeer interessant veulen voor de sport en/of voor de hengstenopfok!

Moeder is de Elite, Preferente, Prestatie, Sport-dr., PROK, D-OC merrie Zara Ilona W (v. De Niro). Zelf werd zij op Z2 niveau in de sport uitgebracht en mocht zich als derde opstellen op de NMK in Ermelo. Haar nakomelingen zijn dan ook een garantie voor succes! 


Haar dochter de Elite, Sport-dr, IBOP-dr, PROK, D-OC merrie Effie Ilona W (v. Contago) wordt op ZZ-licht niveau in de sport uitgebracht. Bij haar IBOP-test noteerde ze maar liefst 83 punten! Met 3 x een 8 voor haar galop, souplesse, houding en balans en 4 x een 8,5 voor haar stap, draf, rijdbaarheid en bewerkbaarheid en aanleg als dressuurpaard. 


Zoon Hidde W ter Kwincke (v. Lord Loxley) behaalde de tweede bezichting van de KWPN hengstenkeuring en wordt op ZZ-licht niveau in de sport uitgebracht. Haar zoon Justum DB (v. Sezuan) werd aangewezen voor het KWPN verrichtingsonderzoek en wordt op Z2 niveau in de sport uitgebracht.


Zara Ilona W bracht verder nog de Elite, IBOP-dr., PROK gekeurde merrie Gaby Ilona W (v. Lord Loxley), de Ster, voorlopig Keur, PROK, D-OC merre Orange (v. Vitalis)  en de Ster, voorlopig Keur, PROK, D-OC merrie Let's Go DBB (v. Bordeaux).


Grootmoeder is de Elite, Prestatie, Sport-dr, PROK merrie Tosca Ilona W (v. Ferro). Zij werd zelf op Z2 niveau in de sport uitgebracht en bracht naast Zara ilona W de Ster, IBOP-dr, PROK merrie Jasmijn Ilona W (v. Davino V.O.D.


Overgrootmoeder de Keur, Preferente, Prestatie merrie Ilona (v. Amethist) staat naast Tosca Ilona W aan de wieg van de Elite, PROK, D-OC merrie Rilona W (v. Jazz) en de Ster en internationaal Grand Prix geklasseerde merrie May Fair W (v. Contango).

Vader is de top hengst Vivaldi (v. Krack C). Er zijn weinig hengsten die zoveel PAVO-cup winnaars leverde als Vivaldi en inmiddels lopen 25 van zijn nakomelingen op Grand Prix niveau en zijn er 65 zonen van hem goedgekeurd voor de dekdienst.


Vivaldi geeft moderne opwaarts gemodelleerde dressuurpaarden en wordt vooral geroemd om het zeer bewerkbare karakter dat hij zijn nakomelingen meegeeft. 


Video

Vraagprijs:

GERESERVEERD!

Omschrijving paard
Fokker

Equiciety

Winkelsett (DE)

Duitsland

Horsetelex
Pedigree
Contact
CONTACT
arrow&v

Bedankt voor de inzending!

bottom of page