top of page

Op zoek naar een leuke bijbaan deze zomer?

Wil jij een centje bijverdienen? Hou je van paarden en heb je ervaring als monsterknecht of voorbrenger van paarden en met name merries met veulens? Of ben je juist een goede hardloper met affiniteit voor paarden en wil je graag meer ervaring opdoen? Dan hebben wij dé ideale bijverdienste voor jou!

Veulentekoop.nl krijgt regelmatig de vraag van haar fokkers of we een voorbrenger of monsterknecht in de buurt weten. Wij zijn dan ook op zoek naar voorbrengers en monsterknechten op oproepbasis in heel Nederland en België.


Als voorbrenger ben jij verantwoordelijk voor het voorbrengen van de merries met veulens of paarden voor onze foto- en videoservices. Als monsterknecht ondersteun jij de voorbrenger met het aanjagen en opstellen van de paarden en zorg jij ervoor dat de paarden op een veilige manier gefotografeerd en gefilmd kunnen worden.

 

Veulentekoop.nl is een online platform waar fokkers hun veulens kunnen aanbieden aan potentiële kopers. Onze services zijn uniek, wij bieden namelijk een foto- en videoservice aan huis en helpen bij het maken en plaatsen van online advertenties, eventueel aangevuld met uitgebreide verkoopondersteuning. Met ons netwerk en expertise bieden wij fokkers nationale en internationale ondersteuning bij de verkoop van hun veulens.

 

Wil je meer informatie over deze leuke bijbaan? Klik dan hier of meld je direct aan via het aanmeldformulier op onze website! Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend.Comments


bottom of page