top of page

Prachtig nest Rhodesian Ridgeback pups!

We kunnen hier uitgebreid beschrijven hoe fantastisch dit nest Rhodesian Ridgeback pups is. Dat ze allemaal een FCI Stamboom hebben, keurig gechipt en ontwormt zijn. In huiselijke kring opgevoed worden met kinderen. Gecheckt door de dierenarts en een paspoort bezitten. Maar is dat niet meer dan normaal?!


Het allerbelangrijkste is immers dat deze lieve pups goed terecht komen! En dat er een ‘klik’ is met de toekomstige eigenaars. Een hond aanschaffen doe je namelijk bewust en voor lange duur. Als liefhebbers en eigenaar van een aantal honden van het ras Rhodesian Ridgebacks hebben we af en toe een nestje. Onze eigen reu en teef geven hele fijne honden door: attente, lieve pups. Ruwe bolster, blanke pit types: nuchter en no-nonsens. Alhoewel dat natuurlijk ook mede afhankelijk is van de opvoeding.


We hebben op dit moment nog diverse reutjes en teefjes te koop. Allemaal fijne pups. Initiatiefrijk en assertief. Om het toekomstige baasje en de bijbehorende pup een vliegende start te geven bieden we een stukje begeleiding aan.


Daarnaast willen we ook een fotoshoot cadeau doen bij aankoop, zodat de pup met zijn/ haar nieuwe baasje mooi kan worden vastgelegd. Dit als een mooie start voor de ontwikkeling van een prachtige relatie.


Om een goed beeld te vormen is het van belang dat u een kijkje komt nemen als u interesse hebt. Neem telefonisch contact op voor meer informatie op +31 (0) 6 - 10 888 951.


Comments


bottom of page