top of page
Services

Services

Pakketten & Prijzen

€ 37,50

€ 185,-

€ 245,-

€ 425,-

Veulentekoop.nl biedt unieke verkoopondersteunende services voor uw veulen of jonge paard. Wij ondersteuenen u graag met het plaatsen van online advertenties op verschillende verkoopkanalen en social media platforms, foto- en videografie om uw veulen of paard op zijn best vast te leggen en te presenteren aan potentiële kopers. Of kiest u voor onze uitgebreide verkoopondersteuning, dan helpen wij u tijdens het gehele verkoopproces. Zo beantwoorden wij o.a. vragen van geïnteresseerde kopers uit binnen- en buitenland, helpen bij het opstellen van een koopovereenkomst, het vinden van transport, opfok of een dierenarts voor de keuring.

 

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een goed beeld te geven van uw paard en zijn kwaliteiten. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat uw veulen, fokmerrie of jonge paard op de meest aantrekkelijke manier wordt vastgelegd en gepresenteerd.

Wilt u een fotoreportage of video als mooie herinnering aan uw paard? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht! Wij maken graag voor u prachtige beelden die u voor altijd kunt koesteren.

Veulentekoop.nl biedt alles wat u nodig heeft voor een succesvolle verkoop van uw paard. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen!

NB: Wij rekenen reiskosten ad € 0,35 / km voor locaties verder dan 50 km af Deurne. Heeft u 2 of meer veulens of kunnen wij combineren met 2 of meer andere locaties, dan betaald u geen reiskosten!

SOCIAL
Social Media
Fotoshoot
€ 37,50 ex. BTW

€ 45,38 incl. BTW

Een snelle fotoshoot van jouw veulen. Je ontvangt alle onbewerkte foto's in lage resolutie die je zelf kunt nabewerken voor plaatsing op social media. Wil je foto's door ons laten nabewerken, dan kan dit natuurlijk ook. Je betaald dan € 7,50 per nabewerkte foto. NB: Wij rekenen reiskosten ad € 0,35 / km voor locaties verder dan 50 km af Deurne. Heeft u 2 of meer veulens of kunnen wij combineren met 2 of meer andere locaties, dan betaald u geen reiskosten!

BASIC
Basic
Foto & Video
€ 185,- ex. BTW

€ 223,85 incl. BTW

Het Basic foto- en videopakket is ideaal als u uw onbeleerde paard, fokmerrie of veulen zelf wilt verkopen, voor bijvoorbeeld een aansprekende presentatie van uw paard/veulen ten behoeve van een aanmelding bij een veulenveiling, of graag een mooie herinnering wilt hebben. Het basic foto- en videopakket bestaat uit 3 hoge resolutie foto's en een video van ongeveer 30 seconden. De foto's en video zijn ideaal voor het creëren van een mooie presentatie van uw paard op uw eigen website, op sociale media of voor het gebruik op advertentie-websites. Wilt u meer dan 3 foto's dan betaald u per extra foto € 10,-. ​De opnames worden door ons gemaakt bij u aan huis of op een afgesproken locatie. NB: Wij rekenen reiskosten ad € 0,35 / km voor locaties verder dan 50 km af Deurne. Heeft u 2 of meer veulens of kunnen wij combineren met 2 of meer andere locaties, dan betaald u geen reiskosten!

LIMITED
Limited
Foto, Video & Advertenties
€ 245,- ex. BTW

€ 296,45 incl. BTW

Het Limited foto, video- en advertentiepakket biedt een uitgebreide service voor het verkopen van uw paard of veulen. Naast de foto's en video uit het Basic pakket, zorgen wij voor het schrijven van een advertentietekst in het Nederlands en het Engels, het plaatsen van de advertentie op www.veulentekoop.nl, www.foalforsale.com en onze social media kanalen. Daarnaast wordt de pedigree bijgewerkt op Horsetelex en plaatsen wij een advertentie op Horzeplaza.nl ter waarde van € 14,95. Eventueel door ons ontvangen e-mails, whatsapp, instagram of messenger berichten worden aan u doorgestuurd ter afhandeling. Met het Limited pakket hoeft u zich geen zorgen te maken over het adverteren van uw paard of veulen en kunt u zich concentreren op andere belangrijke aspecten van de verkoop. De advertenties blijven maximaal 6 maanden actief, of totdat uw paard of veulen is verkocht. Aan het einde van de looptijd bieden wij u de mogelijkheid om de advertentie te vernieuwen of te verwijderen als het paard of veulen niet langer beschikbaar is. Het Limited pakket kunt u uitbreiden met een advertentie op Marktplaats, Sporthorses, Ehorses of een verkoopplatform naar keuze. Wij rekenen hiervoor de kosten van de advertentie van het betreffende platform + € 10,- kosten voor plaatsing aan u door. U kunt ook de door ons opgestelde tekst, foto's en video zelf gebruiken voor het plaatsen van de advertenties. In deze keuze bent u geheel vrij! NB: Wij rekenen reiskosten ad € 0,35 / km voor locaties verder dan 50 km af Deurne. Heeft u 2 of meer veulens of kunnen wij combineren met 2 of meer andere locaties, dan betaald u geen reiskosten!

FUL
Full
Foto, Video, Advertenties & Verkoopondersteuning
€ 425,- ex. BTW

€ 514,25 incl. BTW

Het Full pakket biedt alles van het Limited pakket aangevuld met een top advertentie op Horzeplaza ter waarde van € 29,95 en een basis advertentie op Ehorses met een minimale waarde van € 35,- voor nog meer nationale en internationale exposure van uw paard of veulen. De advertentie blijft maximaal 8 maanden actief, of totdat uw paard of veulen is verkocht. Bij het Full pakket ontzorgen wij u met het beantwoorden van de eerste vragen van potentiële kopers per telefoon, e-mail, WhatsApp, Messenger en Instagram. Bij serieuze interesse nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. De bezichtigingen en de prijsonderhandelingen voert u zelf. Is er interesse van een buitenlandse koper, dan helpen wij u desgewenst met de prijsonderhandeling en het afstemmen van de verkoopvoorwaarden. Denk hierbij aan, wel of geen keuring door een dierenarts, helpen bij het vinden van transport of opfok, afstemmen wanneer het veulen opgehaald wordt, het opstellen van een koopcontract in het Engels enz. Heeft u tussentijds vragen over bijvoorbeeld de prijsonderhandeling van uw veulen, dan voorzien wij u graag van advies. De koop komt ten alle tijden tot stand tussen verkoper en koper. Veulentekoop.nl is hierin geen partij. Koper en verkoper betalen geen commissie! ​Net als bij het Limited pakket kunt u de service uitbreiden met extra advertenties op Sporthorses, Marktplaats of een ander verkoopplatform naar keuze. Wij rekenen hiervoor de kosten van de advertentie van het betreffende platform + € 10,- kosten voor plaatsing aan u door. U kunt ook de door ons opgestelde tekst, foto's en video zelf gebruiken voor het plaatsen van deze advertenties. In deze keuze bent u geheel vrij! NB: Wij rekenen reiskosten ad € 0,35 / km voor locaties verder dan 50 km af Deurne. Heeft u 2 of meer veulens of kunnen wij combineren met 2 of meer andere locaties, dan betaald u geen reiskosten!

bottom of page