top of page

Dressuurtalent in the picture! Tommy (v. Indian Rock)

Tommy heeft alles in huis om het tot Grand Prix paard te schoppen. Drie uitstekende gangen, een top fijn karakter met veel looplust en een afstamming die het talent voor piaffe en passage doorgeeft.


Kortom een topper in de dop voor de ambitieuze ruiter of amazone en meer dan een bezichtiging waard!


De verwachte eind stokmaat van Tommy wordt door ons ingeschat op ca. 1.72 - 1.74m.

Moeder is de door Van Olst Horses gefokte PROK gekeurde merrie Kyra. Zij is een nakomeling van de Grand Prix hengst Netto (v. Negro). Netto is een piaffe en passage kanon bij uitstek! Kyra is goed zadelmak en braaf onder het zadel. Ze is tot op heden alleen voor de fokkerij ingezet. Tommy is haar 3e nakomeling.


Grootmoeder de Elite, Preferente, Prestatie, D-OC merrie Cinderella (v. Lord Leatherdale) staat onder andere aan de wieg van het ZZ-licht geklasseerde paard Hatsikidee (v. Charmeur), het 1.30m. springpaard Hella (v. Dynamo), de Ster hengst O'Neill JT (v. Diëgo), de Ster ruin Laptop (v. George Cloony), de 2e bezichtigingshengst Princeville JT (v. Kjento) en de NRPS goedgekeurde internationale Grand Prix hengst Don Joe (v. Diëgo) - Charlotte Fry (GB).


Overgrootmoeder is de Preferente merrie Printses (v. Almox Prints). Zij bracht naast Cinderella de Ster hengst Uranium (v. Democraat), de Sport-dr. en Z2 geklasseerde Hinderella B.P. (v. Chippendale) en de 2e bezichtingshengst King of the Galaxie van het Anserland (v. Galaxie).


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Linda Roosen +31 (0)6 - 27017804

of bezoek de advertentiepagina op onze website.


U betaald bij aanschaf geen commissie!Kommentare


bottom of page