top of page

De lente is begonnen!

Bijgewerkt op: 7 dec. 2021

Social media is inmiddels ontploft met geboorteberichten van pasgeboren veulens. Als uw veulen gezond in de wei loopt, zult u zich spoedig de vraag stellen of u het veulen gaat houden of verkopen.

Indien u besluit te verkopen, dan komt u bij het maken van de foto's en video al snel handen en voeten tekort om uw veulen optimaal te presenteren.

Het maken van de advertentietekst, het plaatsen van uw veulen op de diverse verkoopsites en social media vergt stiekem veel tijd. Als de advertenties eenmaal online staan, is het beantwoorden van telefoontjes, e-mails, Messenger en WhatsApp berichten met vragen een tijdrovende bezigheid. Wekt u de interesse van buitenlandse kopers, dan kan de taalbarrière de verkoop van uw veulen in de weg staan.

Veulentekoop.nl biedt een unieke foto-, video- en verkoopondersteunende service, waarbij wij het werk uit handen nemen. Voor de foto- en video-opnamen komen we bij u aan huis of op een afgesproken locatie. Kunt u bij de verkoop van uw veulen wel wat hulp gebruiken? Dan kiest u eenvoudig het servicepakket dat bij u past of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij helpen u graag verder!


Klik hier voor een overzicht van de verschillende pakketten.Comentarios


bottom of page