top of page

Verwacht jij ook een laat veulen?


Dit is mijn merrie UB Delighted. Zij stamt af van de beroemde hengst Desperados FRH. Vorig jaar besloot ik haar te laten dekken door de veelbelovende Deense kampioenshengst Iron (Asgard's Ibiza x Hohenstein). Helaas duurde het wat langer dan verwacht voordat UB Delighted drachtig werd, maar nu verwacht ik dan eindelijk mijn veulen half juni.

Hoewel ik ontzettend uitkijk naar de komst van mijn veulen, kan ik niet ontkennen dat ik stiekem een beetje jaloers ben op de vele geboorteberichten die ik op social media voorbij zie komen. Gelukkig weet ik dat geduld een schone zaak is en dat het wachten op mijn eigen veulen het zeker waard zal zijn.

Als fokker verkoop ik mijn veulens het liefst rechtstreeks aan de koper. Een laat geboren veulen maakt voor mij dus niet zoveel uit, maar ik begrijp dat dit anders kan zijn voor fokkers die hun veulens graag via een Elite veiling willen verkopen. Het nadeel hiervan is namelijk dat de meeste selecties en de foto- en videodagen voor deze veilingen al hebben plaatsgevonden als het veulen net geboren is of nog moet komen.

Om fokkers tegemoet te komen, bied ik een gratis aanmelding aan voor mijn lijst met te verwachte veulens van 2023. Op deze manier kunt u als fokker uw ongeboren veulen alvast onder de aandacht brengen van potentiële kopers. Ook ontvang ik natuurlijk graag ter zijner tijd het geboorte bericht.

Als fokker weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste aandacht te krijgen voor je veulen. Daarom wil ik mijn medefokkers graag helpen bij het vinden van potentiële kopers voor hun veulens. Uiteraard ondersteun ik u daarom ook dit jaar weer met mijn foto-, video en advertentieservices eventueel aangevuld met extra verkoopondersteuning.Comments


bottom of page